Perşembe

Kadın - Erkek İlişkileri Üzerine


Aslında erkeklerin bir çoğu bayanların peşinden koşarlar. Ve aslında kendileri söyleyemezler sevdiklerini. ancak kızlardan ilgi yakaladıkları anda bir şeyler olur sanki birden kıymete biner. Hani bir eşyayı atacaksınızdır, bir başkası istediğinde birden kıymete biner ya aynen o şekilde.
Erkekler yapıları gereği, çoğunlukla kolay elde ettiikleri her şeyi çok kolay harcarlar. Daha dün peşinde sürünen o adam, şimdi ulaşılmazı oynamaktadır. Neden? Çünkü bu sefer sen hoşlanmışsındır ve yaklaşmışsındır ona.
Aslında yaptıkları şey kolaylıkla açıklanabilir. Kızların peşinden nasıl koştuklarını kendileri çok iyi bilir ve karşı tarafın biraz fazla ilgilendiğini anlayınca, bir kızın da aynı şekilde kendi peşinden koşmasını arzu eder, böylece egosunu tatmin etmekle kalmaz, kendi ortamında da "aklınca" statü edinir. Saçmalığın daniskası!
Tamam kızların büyük bir çoğunluğu kolayca şimarır ve burnu havada gezer, kendisini dünyanın merkezinde zannedenler de fazladır. Ancak şunu bilmekte de fayda var; yalnızca çaresiz kızları bu şekilde peşinden sürüklersin.
Kendini bilen kızlar bu hareketi farkettikleri zaman, hoşlanma seviyelerine göre belirli bir süre daha ilgilenmeye devam eder. Ancak karşısındakinin havası daha da artınca ve arka tampon gökyüzünde dolaşmaya başlayınca, kız da "eahhhh! yeter ulan! der . Böylece o peşinde dolaştığını iddia ettiği kızı kaybetmiştir.

"Kızları peşinden koşturmak" terimi erkekler için EGO tatmin eden bir unsur olsa da aslında acizliktir çoğu kez. Nedeni açıktır: Kızlar peşinde koşabilir ancak sen o kızları elinde tutamayacak kadar yeteneksiz ve yazık bi insansan kızlar gider... Önemli olan o kızları elinde tutabilmek yani mutlu ve memnun edebilmektir...

Çenem düştü biraz =)) Ancak benim bu konudaki düşüncelerim bunlar. Neden mi? Bu büyük hatayı 2 yıl önce ben de yaptım ve çok değer verdiğim bir kızın parmaklarımın arasından kayıp gitmesini seyrettim...
Kızlar değer görmeyi ister, şimartılmayı ister, erkeğin de şimarması normaldir ama burnu havalarda gezecek kadar değil. "Kızlara hakkettiği gibi davranmak" kavramını onları süründürmek olarak algılıyorsa bir erkek yazık... Kızla hakettiği gibi davranmak sana nasıl ise ona da aynı şekilde davranmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder